Чим тільки не займаються сахалінські чиновники на губернаторських селекторних нарадах. Мер Южно-Курильська В'ячеслав Власенко, наприклад, просто перед камерою мацав свою заступницю Єлизавету Андрєєву. Очманілі ручки по-курильски були опубліковані відео "Сахалін і компанія" на сторінці Twitter "Лентач".

Мер Южно-Курильська без зайвих думок опустив свою праву руку під стіл і мацав на очах всіх присутніх свою заступницю нижче пояса. Епічний момент потрапив на відео, тому мацання тепер може побачити весь світ.

Скріншот повідомлення

"Як домовилися, так і рухаємося", - зазначив по-діловому мер.

Користувачі мережі почали обговорювати ці кадри, посипаючи жартами і фотожабами.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"На те він і керівник, щоб руку водить", "Коли хотів провести наради, а вийшло веб-камера відео", "чому слуцькому можна, а власенко не можна?", "Ймовірно, Южно-Курильськ отримає нового мера. І заступника мера. Як же там було...."машинально, Остап Ібрагімович!!"))", – пишуть користувачі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв раніше Знай.uа, стало відомо, що 21-річний опорний півзахисник "Динамо" Ахмед Алібеков йде з київського клубу.

Також Знай.uа писав про те, що Кікабідзе "накинувся" на Росію з звинуваченнями.