Національні парки Європи, а також інші природні пам'ятки можна буде побачити в онлайн-трансляції.

Так, адміністрації парків запустили стрім, щоб любителі прогулянок на свіжому повітрі змогли насолодитися природою через монітор комп'ютера, не порушуючи при цьому карантин.

Іспанський парк Доньяна в Андалусії тепер є онлайн. А на сайті Товариства орнітологів Іспанії можна також спостерігати за життям птахів.

У свою чергу Італія пропонує через інтернет подивитися на легендарні вулкани Етна і Везувій, а також кришталеве озеро Комо.

вулкан Етна, фото Pxhere
вулкан Етна, фото Pxhere

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Німеччина проводить онлайн-трансляції з видом на озеро Вальхензе в Баварії. А Угорщина може похвалитися неперевершеним видом на озеро Балатон.

Крім того, через камеру можна побачити давньогрецьку гору Олімп. Ще трансляції проводить хорватський національний парк Рисняк, який розташований у гірському районі між Альпами і балканським хребтом Стара-Планіна.

До речі, сервіс Maps.me запустив віртуальні подорожі по світу. Ви можете відвідати визначні пам'ятки, сходити в музей або подивитися оперу онлайн. Функція доступна у розділі "Онлайн-подорожі" у додатку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у МОЗ порівняли темпи поширення коронавірусу в Україні з Італією та Іспанією.

Як повідомляв портал Знай.uа, шоу-оркестр PRIME Orchestra зіграв онлайн для всіх, хто зараз змушений сидіти на карантині.

Також портал Знай.uа писав, де дозволили гуляти без медичного захисту в період карантину.