В Індонезії 27-річна Нураени вийшла заміж за немолодого чоловіка Судирго і стверджує, що закохалася в нього з першого погляду. Зустріч майбутнього подружжя сталася на сеансі з шаманства Судирго, до нього сім'я дівчини приїхала за порадою в Деса-Джатилабу.

Весілля, фото yuni_rusmini/Instagram
Весілля, фото yuni_rusmini/Instagram

Нураени щоразу шукали причини, щоб побачити шамана. Наречений нічого не підозрював про наміри дівчини та навіть подумати не міг, що в його похилому віці може трапитися такий союз. Наполегливість Нураени переконала його в тому, що варто зробити пропозицію руки і серця, що він і зробив, а дівчина, не вагаючись, погодилася.

Весілля, фото yuni_rusmini/Instagram
Весілля, фото yuni_rusmini/Instagram

Найважче було отримати згоду на шлюб не батьків Нураени, а дітей Судирго, син якого старший за батька дівчини. Спадкоємці Судирго були вкрай здивовані і хотіли дізнатися причини, чому саме їх батька, 83-річного пенсіонера, дівчина обрала на роль чоловіка. Нураени відповіла, що він буде єдиним чоловіком у її житті. Зрештою родичі дали своє благословення нареченим.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Для нареченої це був перший шлюб, для нареченого вже четвертий. Розбіжності з приводу величезної різниці у віці 56 років не вщухають і донині. Але родичі з обох сторін тепер точно переконані, що ні слава, ні багатство, а щира любов стала причиною цього союзу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стюардеса змусила реготати весь світ - Duty Free, аварійні виходи з квартири і посадковий талон на диван.

Як повідомляв Знай.ua, "український Фрейд" дав слушні поради незаміжнім жінкам.