12-річний хлопчик з Ванкувера придумав, як в епідемію Covid-19 допомогти лікарям. Новина про дитину, яку вже встигли охрестити “супергероєм без плаща”, облетіла весь світ і зворушила навіть самих “залізних” людей. Отже, знайомтеся, це Куїн Роні. Він з Ванкувера і йому лише 12 років. Він відгукнувся на прохання місцевих лікарень про те, що для лікарів потрібні пристрої, які зможуть захистити вуха медпрацівників при носінні медичних масок. Всім відомо, як неприємно можуть тиснути їх гумки на вуха. А лікарі знаходяться в масках цілодобово!

За повідомленням Maple Ridge News, Мама Куїна, Хізер з чоловіком побачили пост, в якому медсестра Королівської Колумбійської лікарні просила добровольців придумати пристосування, яке б полегшило довгий носіння медичної маски.

Хлопчик з татом з татом зайшли на сайт з проектами для 3D-друку, знайшли там кілька варіантів і зробили кілька пробних виробів. Знайома медсестра протестувала їх, і те, що їй сподобалося найбільше, Куінн і почав друкувати.

Як бачите, смужка розташовується на потилиці, а маска тримається не на вухах жінки, а на зарубках цієї смужки.

Пристосування для носіння масок, фото Facebook

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Хізер опублікувала в Фейсбуці пост, в якому розповіла, що її син узяв свій 3D-принтер і почав друкувати на ньому спеціальні пристосування, які допоможуть лікарям носіння масок, так він зробив десятки пристроїв для пожертвувань в лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в мережі розповіли, які продукти повільно "вбивають" нас щодня – є заміна.

Як повідомляв Знай.uа не набирай вагу на карантині — топ-3 дієтичних і смачних супів для стрункої фігури.

Знай.uа писав в магазинах з'явилися "ліки" від коронавіруса за півтисячі гривень - "Збожеволіли".