Колишній льотчик військово-морського флоту і ветеран Другої світової війни 97-річний Чак Францке підірвав мережу своїми веселими танцями на карантині. Відео з танцюючим дідусем стало вірусним в соцмережах, його масово поширюють і переглядають, надихаючись на самоізоляції.

Ветеран, як видно на відео, станцював під відомий хіт Джастіна Тімберлейка "Can’t Stop the Feeling!". Ролик починається з того, що Чак Францке неквапом виходить із будинку повільно пританцьовуючи, а потім його рухи стають все більш енергійними. І все це під запальний трек Тімберлейка. Відео зворушило сотні тисяч користувачів, серед яких опинився і сам виконавець пісні. Джастін Тімберлейк навіть залишив свій коментарях під відео: "Це зробило мій день", - написав співак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.