Селфі на 15 поверсі ледь не закінчилося для мешканця Москви трагедією. Однак плачевних наслідків вдалося уникнути завдяки копам, саме вони розгорнули цілу рятувальну операцію.

Копи пояснили, що житель району Некрасівка відкрив вікно і вирішив зробити селфи на підвіконні, але не втримався і зірвався, встигнувши зачепитися руками за карниз.

Відзначається, що чоловіка і жінку доставили в пункт поліції, де з'ясувалася інша важлива деталь — потерпілий вивалився з вікна свого будинку, а отже, порушив режим самоізоляції.

Нарушил режим самоизоляции и едва не погиб

Нарушил режим самоизоляции и едва не погиб Эти кадры были сняты в московской Некрасовке. Мужчина вывалился из окна, пытаясь сделать селфи, его успели поймать в последний момент и несколько минут держали на вытянутых руках. На помощь пришли полицейские, которые тут же прибежали и втащили обратно. А затем выписали протокол о нарушении режима самоизоляции. Оказалось, что мужчина в выходные решил наведаться в гости к друзьям, тем самым нарушив предписания

Geplaatst door LIFE.ru op Zondag 12 april 2020

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ці кадри були зняті у московській Некрасовці. Чоловік вивалився з вікна, його встигли зловити в останній момент і кілька хвилин тримали на витягнутих руках. На допомогу прийшли поліцейські, які тут же прибігли і витягли чоловіка назад. А після цього склали протокол про порушення самоізоляції. Ось як цю ситуацію нам прокоментували в столичному МВС:

"Вирішив зробити селфі, не втримався, дурник, зірвався і його за руку тримала співмешканка. В ході опитування дільничного чоловік заявив, що знаходився в сусідньому будинку в гостях, стосовно нього складено адміністративний протокол за порушення режиму самоізоляції", - повідомляють копи.

Самоізоляція, кадр з відео
Самоізоляція, кадр з відео

Враховуючи нові обставини, у відношенні громадянина було складено адміністративний протокол про порушення режиму самоізоляції за ч. 2 ст. 3.18.1 КоАП РФ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, перша смерть від коронавірусу в Києво-Печерській лаврі - монах віддав Богу душу.

Як повідомляв Знай.uа окупанти наплювали на карантин і обстріляли Донбас, поранений захисник України.

Знай.uа писав, комендантську годину в Україні - в яких галузях запровадять жорсткі обмеження.