В мережі Інтернет поширення набуло відео, зняте, імовірно, водієм швидкої допомоги в Москві. На записі чоловік стоїть у черзі з машин швидкої допомоги, які, мабуть, чекають можливості розміщувати пацієнтів в лікарні.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Медичний працівник не соромиться у виразах і заявляє, що з підозрою на коронавірус в Москві щодня госпіталізують близько 1100 пацієнтів. "Все, гаплик", - говорить про це чоловік.

Водій також розповідає, що в машині знаходиться пацієнт, тому він вважає за краще перечекати на вулиці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам старше 70 років збільшать виплати: умови та суми Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх
Показати ще

Також автор ролика активно спілкується з перехожими. Жінці, яка йшла повз, він радить сидіти вдома, а дізнавшись, що вона змушена ходити на роботу - каже бігти бігом, так як коронавірус колом.

Іншим медичним працівникам водій каже, що буде лякати всіх. За його оцінкою, що відбувається навіть у страшному сні не можна було уявити.

Обов'ов'язково підпишись на наш канал Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевський пояснив, що чекає українців після карантину - "Злидні або хвороби?"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Алієв отримав результати тесту на Covid-19 і відреагував у своєму стилі - "Засуньте подалі".

Також "Знай.uа" писав, що коронавірус загнав знаменитого мандрівника в ліс на вірну погибель.