В Еквадорі кожен день влаштовують концерти мешканцям. Рятувальник забирається на сходи і дудить на трубі. Люди задоволені — хоч якийсь движ на самоізоляції. Пожежний по імені Луїс за допомогою дудки вирішив підбадьорити всіх, хто сидить узаперті на самоізоляції, і піднявшись на сходи-штурмівки влаштував жителям міста Кіто справжній концерт.

Повідомляється, що такі "високі" культурні заходи проводяться вже не в перший раз. Публіка реагує дуже позитивно - хтось аплодує, висловлюючи подяку, а хтось підспівує мотиву і махає хустками з вікон своїх квартир, знімаючи на відео. Запис одного з таких концертів з'явилася в соціальних мережах.

За останніми даними, число хворих коронавірусом в цій країні перевищує 7 500 тисяч людей, загинули - 355.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше пожежа перетворила Чорнобиль на попелище, вогонь пожирає зону відчуження другий тиждень - пекельні кадри.

Як повідомляє портал Знай.ua пожежа в Чорнобилі змінив напрямок і пішов на села Київщини, - річка не зупинила полум'я.

Також Знай.ua писав, що втомлений пожежний в Чорнобилі заснув прямо на землі фото розбило серця всієї України.