Деякі річки Індії забруднені настільки, що повернути їх до життя вже не представляється можливим. Пропонуємо вашій увазі подивитися, що відбувається у водоймах Індії. Просто не хочеться вірити очам. Але буквально за рік молодь змогла очистити річку Мітхі (Мумбаї, Індія). Вже більше року бруд збирають із водойми і результати вражають.

Забруднені річки, фото: youtube
Забруднені річки, фото: youtube

У забруднених водоймах можна знайти монети, кинуті туристами в якості релігійних підношень, вторсировину на забруднених берегах.

Забруднені річки, фото: youtube
Забруднені річки, фото: youtube

Часто місцеві діти виходять на "полювання". Хлопчики збирають кокоси, кинуті в якості подарунків на водах річки Сабарматі після занурення ідолів Бога Ганеші, божества процвітання, в Ахмедабаді

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У місті Делі в Індії сміттєва гора вже сягає понад 60 метрів заввишки та займає площу в понад 40 футбольних полів. Якщо ця динаміка збережеться, то вже через рік гора сміття стане вищою за Тадж Махал, одну з найвідоміших архітектурних пам’яток Індії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нервуєш? Візьми в рот! Лікарі розповіли, як "обдурити" мозок в тривожні часи.

Як повідомляв Знай.uа, загадки мозку — вчені пояснили, чому ми не пам'ятаємо, як засинаємо.

Знай.uа писав, Джоан Роулінг випустила трохи чарів на школярів, зачинених на карантин - "Гаррі Поттер вдома".