Відомий у минулому "телечаклун" і психотерапевт Анатолій Кашпіровський на 81-му році життя вирішив стати "інтернетчаклуном". Тепер Кашпіровський почав випускати на YouTube ролики про коронавірус. Так він відреагував на прохання своїх шанувальників "врятувати людство" від інфекції.

Про це стало відомо завдяки новим публікацій Анатолія Кашпіровського в мережі YouTube.

"Вся моя робота спрямована на те, щоб відбувалися тілесні тканинні зміни. Побічно ми підводимо організм до вищої сили, він стає стійким", - заявив Кашпіровський.

Один з роликів про коронавірус подивилися вже понад 469 тисяч осіб. Крім цього, Кашпіровський веде "оздоровчі сеанси". У коментарях багато хто зазначає, що за допомогою психотерапевта позбавилися від бронхіальної астми, болю у шиї. Деякі пишуть, що стали краще бачити. Проте знайшлися і ті, хто висміює відео.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

""Через карантин твоя аура очистилася настільки, що в YouTube повернувся Кашпіровський"; "Не було ніг, але завдяки вашим сеансам виросли цілих три"", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, забобони на Великдень - як спекти ідеальну паску, вийти заміж, завагітніти і розбагатіти.

Як повідомляв Знай.uа маг з "Битви екстрасенсів" передбачив, коли буде пік захворюваності і криза в Україні.

Знай.uа писав, чому коронавірус атакував планету і коли прийде пік захворюваності в Україні - прогноз астролога.