Меган Маркл і принц Гаррі виховують маленького сина Арчі. Принц Гаррі останнім часом став частіше радувати шанувальників мимовільними і добровільними одкровеннями. Завдяки дружині Меган, що відкрила герцогу Сассекському світ і звільнила його від пут королівського протоколу. В одному з останніх випусків подкасту Declassified принц зізнався, кого вважає кращою рольовою моделлю для виховання всіх без винятку дітей, включаючи маленького Арчі.

Принц Гаррі та Меган Маркл, фото Instagram
Принц Гаррі та Меган Маркл, фото Instagram

"Мамам і татам, яким буває важко знайти надихаючу рольову модель для своїх дітей, я скажу так: мені здається, військові — особливо інваліди війн — одні з кращих прикладів для наслідування. На мій погляд, бути частиною військового загону, частиною команди і конкретно в моєму випадку — носити таку ж форму, як і у всіх, вчить тебе справжній рівності і в той же час самопожертви. Ти готовий зробити все для тих, хто стоїть ліворуч і праворуч від тебе в строю", — заявив принц Гаррі.

Нагадаємо, принц Гаррі почав службу в лавах збройних сил Великобританії в 2005 році, закінчивши престижну військову академію в Сандхерсті.

Принц Гаррі, Арчі і Меган Маркл, фото: eonline.com
Принц Гаррі, Арчі і Меган Маркл, фото: eonline.com

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У 2007 році принц вперше відправився в секретну бойову відрядження в Афганістан диспетчера бойових вертольотів. У 2008 році відрядження довелося перервати, оскільки преса дізналася про те, що член королівської сім'ї знаходиться в "гарячій точці".

Принц Гаррі та його син Арчі, фото: eonline.com
Принц Гаррі та його син Арчі, фото: eonline.com

У 2012-2013 роках Гаррі повернувся до Афганістану як військовий пілот, і його відрядження вже не ховалася. Принц закінчив військову службу в 2015 році в званні капітана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній друг розкрив всю правду про Меган Маркл - "Професійний перевертень".

Як повідомляв Знай.uа дістали навіть на самоізоляції — Меган Маркл і принц Гаррі стали жертвою жорсткої жарти.

Знай.uа писав, королева Єлизавета II в зеленому звернулася до народу і стала зіркою фотошопу – від коргі до малюка Йоду.