Надзвичайний випадок стався у Росії, а точніше у Москві. Саме там водій "Яндекс. Таксі" побив нібито пасажирку лише за те, що в неї не зчитався штрих-код. Щоправда, сам чоловік свою вину не визнає та запевняє, що оборонявся.

Про це повідомляє рід іноземних ЗМІ.

Відтак, як відзначається, інцидент мав місце в столиці Росії. Там, за попередніми даними, водій "Яндекс.Таксі" побив пасажирку, попередньо викинувши її з салону. Причина проста - у неї не зчитався нібито QR-пропуск.

Скріншот з відео

Щоправда, зі слів самого водія все було трохи не так, і він захищався від розлюченої жінки, а викинув він її лише тоді, коли вона відмовилася виходити з машини.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Дівчина чекала, що її повезуть за адресою. Таксист попросив показати штрих-код, який виявився недійсним. Везти мадам після такого чоловік відмовився, і їй це, м'яко кажучи, не сподобалося. Дівчина почала бити водія, ображати, а потім накинулася на нього", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що частину цього інциденту вдалося зафіксувати перехожому, який просто стояв та дивився, як таксист "бореться" з дівчиною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.ua автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.