Російська 13-річна школярка Даша Суднішнікова та її 10-річний коханий Іван розповіли, що вже незабаром чекають народження дитини, а точніше дівчинку, для якої вже навіть обрали ім'я.

Відповідний ролик юна матуся оприлюднила на власній Instagram-сторінці.

Варто зауважити, що не так давно історія школярки всю сотні тисяч людей: дівчина прийшла на одну з російських програм, де розповіла про те, що чекає дитину від 10-річного коханого. Спочатку її звинувачували в обмані та знайшлися навіть ті, хто вважав її вагітність фікцією.

Батько дитини

Щоправда, наразі засумніватися в обмані дівчинки важко, адже школярка щосили готується до пологів, а також зі своїм молодим бойфрендом перестали приховувати стать майбутньої дитини та ім'я, яке обрали напередодні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відтак, на кадрах вона разом з Іваном лопає кульку, наповнену рожевими конфетті. "Маленька Кароліночка", - підписала зворушливий ролик Дарина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік втік з карантину і влаштував вечірку в закритому ресторані.

Як повідомляв Знай. ua, українські школярі з-за карантину втратили найголовніше.

Також Знай. ua писав, що чоловік не витримав карантину далеко від коханої та одружився на іншій – деталі божевільної історії