Дружина президента Сполучених Штатів Америки Меланія Трамп 26 квітня святкувала 50-річний ювілей. Знай.ua згадує яскраві факти з життя першої леді і пропонує короткий виклад її біографії.

Вчора дружині президента США Дональда Трампа - Меланії - виповнилося 50 років. Ми зібрали архівні знімки і цікаві факти з біографії Меланії.

Меланія народилася у югославському Ново-Місце (нинішня Словенія) в родині Віктора і Амалії Кнавс, однак зростала вона у Севніці.

Вона вступила до Люблінського університету за спеціальністю "Архітектура і дизайн", але замість навчання вона вибрала модельну кар'єру і переїхала у Мілан після першого ж курсу.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

З Дональдом Трампом вона познайомилася у 1999 році, після чого їх стосунки почали стрімко розвиватися. Глядачі дізналися про нову пасію одіозного мільярдера завдяки реаліті-шоу The Apprentice, ведучим якого став Трамп. Невдовзі майбутній президент США заявив у шоу Говарда Стерна зізнався, що Меланія - "кохання свого життя".

Меланія і Дональд Трампи, фото Instagram
Меланія і Дональд Трампи, фото Instagram

Авжеж, така слава лише посприяла кар'єрі моделі. Так, Меланія знялася оголеною для британського видання журналу GQ. Також вона засвітилася на обкладинках Vogue, Vanity Fair, Harper's Bazaar, Glamour, Elle, Avenue, Allure та багатьох інших глянцевих журналів.

Меланія Кнавс і Дональд Трамп одружилися у 2005 році, а у 2006 році дружина бізнесмена отримала американське громадянство.

Цікаво, що Меланію можна назвати "поліглотом". Вона вільно говорить словенською, англійською, французькою, німецькою, сербохорватською та італійською мовами.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Виглядає нещасною": Меланія Трамп відштовхнула Дональда просто на публіці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меланія Трамп кардинально змінила імідж: куди ділася уся розкіш.

Також Знай.ua писав, Ніколи не скаже, що "любить Трампа": в мережу злили секретну інформацію про шлюб лідера США.