Капітан Том Мур зі своїм благодійним синглом очолив британський чарт, що зробило його найстарішим співаком, який коли-небуть займав перше місце в хіт-параді.

У Великій Британії 99-річний ветеран Другої світової війни капітан Том Мур, який зібрав 28 млн доларів пожертвувань для лікарів, що боряться з коронавірусом, виконав пісню, яка очолила в чарт синглів. Про це повідомляє BBC.

Відзначається, що капітан Мур став найстарішим співаком, які зайняли перше місце в британському чарті.

Том Мур об'єднався зі співаком Майклом Боллом і хором медпрацівників NHS Voices Of Care, щоб випустити кавер на пісню You Never Never Walk Alone для продовження збору коштів.

"Мої онуки не можуть повірити, що я топ-чарт!" - сказав капітан Том.

На даний час ця пісня є найбільш продаваним синглом 2020 року, згідно з даними Офіційної чартової компанії - композиція зайняла перше місце із загальним обсягом продажів в 82 000.

"Я хочу подякувати Майклу Боллу, хору Voices Of Care NHS і всім, хто поділилився своїми талантами і досвідом, щоб зібрати гроші для NHS, якому ми так багато чим завдячуємо.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

І, звичайно, громадськості за покупку синглу і пожертвування - ми в цьому разом, і я завжди вдячний за вашу підтримку.

І це лиш доводить, що "ти ніколи не будеш ходити один" (назва пісні - ред)", - сказав ветеран.

До слова, капітану Тому Муру наступного тижня виповниться 100 років!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Німеччині почалися протести проти карантину

Як повідомляв портал Знай.ua, в Італії заявили, що кордони країни і надалі залишаться закритими для іноземних туристів мінімум до кінця 2020 року.

Також Знай.ua писав, вчені назвали дієву зброю проти коронавірусу