У Москві стався незвичайний випадок із-за можливого любовного трикутника. Там ревнивий чоловік заліз по водостічній треба на третій поверх – він хотів зловити свою дівчину на гарячому з коханцем. Про зради коханої хлопець здогадувався вже давно. І в якийсь момент він вирішив перевірити свої підозри, і почав стежити за дівчиною. Про курйозний випадок повідомляють у Telegram-каналі "Baza".

У ході "розслідування" чоловік опинився на вулиці Старий Гай, що в східній стороні Москви. Там він вже перестав сумніватися – він був упевнений, що дівчина йому не вірна і змінює йому прямо на третьому поверсі п'ятиповерхівки. Приблизно прикинувши, вікна ревнивець забрався по трубі, щоб помститися. У кімнаті він побачив літнього чоловіка і накинувся на нього, став бити. Курйоз у тому, що хлопець помилився, заліз не в те вікно і побив літнього чоловіка, який став випадковою жертвою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, німець приїхав в Україну, щоб помститися – озвірілий ревнивець жорстоко розправився з дівчиною

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Харкові озвіріла отелло проломив дружині череп.

Також портал "Знай.ua" писав, що знавіснілий від ревнощів чоловік викинув жінку з вікна.