У світі шириться новий флешмоб #MeAt20, який запустив тренд на публікацію знімків у 20-річному віці. Авжеж, ніхто з британської королівської родини ще не долучився - можливо, з політичних чи етичних питань, або ж просто питань етикету. Але це не проблема, оскільки двадцятилітніх монарших осіб можна побачити на архівних фото.

Єлизавета ІІ

Єлизавета II, фото cosmopolitan.ru
Єлизавета II, фото cosmopolitan.ru

1946 рік, щойно закінчилася Друга світова війна. Єлизавета сфотографована в Букінгемському палаці. До її весілля залишався ще рік, до коронації - шість років.

Кейт Міддлтон

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Кейт Міддлтон, фото cosmopolitan.ru
Кейт Міддлтон, фото cosmopolitan.ru

Кейт уперше звернула на себе увагу Вільяма на модному показі у 2002 році саме у 20-річному віці. З цього і почалася їх дружба, яка згодом переросла у кохання. Схоже, принц недарма витратив 200 британських фунтів на квиток у перший ряд на благодійному шоу.

Принц Гаррі

Принц Гаррі, фото cosmo.ru
Принц Гаррі, фото cosmo.ru

Цей знімок зроблений у 2004 році, молодий принц як раз виходив з церкви. У цьому віці юнак активно готується до військової служби.

Принц Вільям

Принц Вільям, фото cosmopolitan.ru
Принц Вільям, фото cosmopolitan.ru

Своє двадцятиліття принц Вільям зустрів як студент Університету Сент-Ендрюса. Тут його можна побачити в буденному одязі.

Принцеса Діана

Принцеса Діана, фото cosmopolitan.ru
Принцеса Діана, фото cosmopolitan.ru

Принцеса Діана у свої 20 років вже була одруженою з принцем Чарльзом, стосунки з яким і стануть трагедією її життя. Але тут Леді Ді навіть не здогадується, що їй ще принесе доля - на цьому знімку Діана як раз відлітає у медовий місяць.

Принц Чарльз

У 1969 році принца Чарльза сфотографували на одній з урочистих подій. Тоді спадкоємець навчався в Трініті коледжі в Кембриджі.

Принц Чарльз, фото cosmo.ru
Принц Чарльз, фото cosmo.ru

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі влаштують малюкові Арчі "каліфорнійську" вечірку, навіть бабуся приїде.

Як повідомляв портал Знай.ua, Колишній друг розкрив усю правду про Меган Маркл - "Професійний перевертень".

Також Знай.ua писав, Дістали навіть на самоізоляції - Меган Маркл і принц Гаррі стали жертвою жорсткого жарту.