Американський підприємець, керівник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск зміг значно нашкодити своєму бізнесу за допомогою одного повідомлення в соціальних мережах. Одіозний мільярдер написав, що акції компанії Tesla занадто дорогі.

Про це мільярдер написав в своєму Twitter-акаунті увечері 1 травня. Про ситуацію, яка склалася навколо цього повідомлення, пише BBC.

"Ціна акцій Tesla занадто висока, на мою думку", - написав бізнесмен у сумнозвісному твіті.

Відразу після заяви Маска вартість акцій Tesla обвалилися з 761,18 до 720,05 долара. Зараз вартість становить 701,32 долара. Падіння склало близько 10 відсотків.

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обвал ціни на акції в цілому знизив ціну компанії Tesla на 14 мільярдів доларів.

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

Нагадаємо, у вересні 2018 року Ілон Маск написав твіт про перетворення компанії Tesla з публічної в приватну, чим викликав різке падіння акцій. Ця інформація не відповідала дійсності і Маска звинуватили в навмисному маніпулюванні інвесторами.

Це далеко не єдиний дивний чи навіть підозрілий твіт, яким Маск відзначив 1 травня. "А тепер поверніть людям їх свободу", "Я продаю майже все своє майно, у мене не буде домівки". Також Ілон Маск написав, що його партнерка вагітна музикантка Граймс дуже зла на нього.

Обставини, які підштовхнули Ілона Маска до таких дій залишаються невідомими.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, SpaceX переселить мільйон землян на Марс: Ілон Маск вже визначився з датою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ілон Маск запрошує на роботу мрії любителя роботів та Tesla без диплома.

Також Знай.ua писав, що З Ілона Маска не вийшло репера, але він не здався - новий трек від творця Tesla і SpaceX.