Унікальна історія трапилась вдома у мексиканця Хуана Флореса. У чоловіка живе пітбуль на ім'я Аїд. Нещодавно вірний друг людини вкотре довів, що за його суворою зовнішністю ховається чутлива до всього живого натура.

Флорес розповів, що весь час, скільки себе пам'ятає, по сусідству з ним жила безпритульна кішка. Кішка ніколи не підпускала до себе людей, але чоловік її регулярно підгодовував — і цей акт милосердя, як виявилося, не залишився непоміченим для Аїда, який вирішив наслідувати приклад господаря і допомогти кішці.

Пітбуль, фото Instagram
Пітбуль, фото Instagram

Днями Флорес почув дивний стукіт у задні двері. Коли чоловік вийшов у двір, то побачив Аїда, який радісно вказував господареві на гостя у своїй будці. Кішка готувалась стати котячою мамою, і шукала для цього безпечне місце. І Аїд запропонував їй свою будку!

Пітбуль, фото Instagram
Пітбуль, фото Instagram

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Весь час, поки кішка народжувала, пес залишався поруч з нею. Він приніс їй ковдру, а сам залишився біля входу в будку.

"Вона відчувала себе захищеною, — ділиться чоловік. — Під ніжним доглядом собаки кішка народила двох чудових кошенят. Думаю, він відчув себе батьком".

Флорес переніс молоду матір і її дітей в будинок, де вони з Аїдом зможуть доглядати за ними разом. Тепер кішка, яку чоловік назвав Ніколь і її малюки живуть разом з Хуаном і Аїдом. Кошенятам планують знайти нові родини.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Одеський зоопарк обзавівся казковими малюками: фото рідкісних тваринок.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у Дніпрі показали незвичайного гусака Тошу: "живе з пропискою і ходить на ринок".

"Знай.ua" також писав про те, що в інтернеті досить активно набирає перегляди веселе відео, на якому пес породи пітбуль намагається зробити кілька справ одночасно.