У Москві, Російська Федерація правоохоронці викрили незаконний будинок престарілих. У чотирьох літніх людей, які проживали у закладі, були помічені ознаки респіраторної хвороби, наразі їх тестують на коронавірусну хворобу COVID-19 та тримають у лікарні.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

Стверджується, що в пансіонат з перевіркою приїжджав Росспоживнагляд, інспектори якого виявили безліч порушень. Урешті-решті з'ясувалося, що жодних дозвільних паперів у власників будинку літніх людей просто немає.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Всього в закладі проживає 61 пенсіонер. Співробітники обдзвонюють родичів постояльців, щоб ті вирішували — заберуть вони літніх людей до собі або вони відправляться в обсервацію. Визначитися треба до кінця дня. Зараз у будинку тривають слідчі дії. Порушено кримінальну справу за статтею "Надання медичних послуг, які не відповідають вимогам безпеки".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українці з Covid-19, що відмовляться від госпіталізації, заплатять за лікування зі своєї кишені - оголошено суворі правила.

Як повідомляв портал Знай.ua, Збільшується з кожним днем - МОЗ оприлюднило дані з COVID-19 на 26 квітня

Також Знай.ua писав, що Лами допоможуть створити вакцину від COVID-19, у людства з'явився пухнастий союзник.