У мережі розповіли унікальну історію про те, як хлопець "змусив" кохану стерти всю косметику з обличчя, а пізніше і зовсім покинув її, бо був шокований побаченим.

Відтак, як відзначається, дівчина протягом декількох місяців зустрічалася з хлопцем, але він ні разу не бачив її обличчя без макіяжу. В результаті коханий красуні придумав хитрий план, аби все ж "змусити" її позбутися макіяжу.

Фото дівчини без макіяжу

"Молодик написав під фотографією своєї обраниці в соціальній мережі, що вона прекрасна не тільки з макіяжем, але і без нього. Передплатники стали активно вимагати від дівчини стерти косметику, на що вона і погодилась, про що, можливо, пізніше пошкодувала", - йдеться в повідомленні.

Фото дівчини без макіяжу

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Зокрема, дівчина зняла контактні кольорові лінзи, що додавали її очам виразності, потім видалила макіяж з однієї половини обличчя. Різниця виявилася разючої. Після того, як вона стерла всю косметику без залишку, та ще й зняла перуку, молодки відмовився з нею спілкуватися та зник її життя безслідно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дівчина прийшла на побачення повністю оголеною, а хлопець не помітив

Як повідомляв портал Знай.ua, боді-арт художники показали еволюцію жіночих купальників

Також Знай.ua писав, як примітивний боді-арт захищає від небезпечних інфекцій