Меган Маркл після того, як вона вийшла заміж за принца Гаррі, часто критикували за некоролівські витівки і неправильну поведінку. Виявилося, що одного разу вона накричала на помічників Кейт Міддлтон.

Про це розповіли у книзі Тома Куїнна "Кенсінгтонський палац: інтимні мемуари від королеви Марії до Меган Маркл", передає Daily Mail.

Цю книгу писали за спогадами слуг, які працювали в палаці. Меган Маркл залишила значний слід в історії королівської сім'ї перед тим, як покинути Великобританію.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото GettyImages
Меган Маркл і принц Гаррі, фото GettyImages

"Як і багато людей, які не звикли мати справу зі слугами, Меган переборщила з владністю. З одного боку, вона хотіла бути схожою на "народну принцесу" Діану, а з іншого боку бажала, щоб люди ставали перед нею по стійці смирно по клацанню пальців", - йдеться в книзі.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Повідомляється, що одного разу вона накричала на помічника Кейт Міддлтон. Відносини між герцогинями стали напруженими саме після цього інциденту.

У книзі зазначено, що Меган Маркл було складно змиритися з тим, що її чоловік ніколи не зможе стати королем країни, а їх статус не буде рівний статусу Вільяма і Кейт.

Герцогиня висловлювала занепокоєння з приводу того, що до неї можуть ставитися недостатньо шанобливо через те, що вона наполовину афроамериканка в розлученні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл наважилися на "втечу", сил терпіти не залишилося.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл і принц Гаррі знову шукають, куди б переїхати.

Також Знай. ua писав, що принц Гаррі розкрив підводні камені звичайному житті.