Незвичайний випадок стався в американському штаті Теннесі. Так собака на ім'я Белла, яка жила в любляче сім'ї врятували своїх господарів від торнадо, а сама зникла. Виявилося, що за 45 хвилин до того, як стихія дісталася до будинку сім'ї Джонсонів, собака прибігла до господарів і розбудила їх. Ті встигли сховатися, що врятувало їм життя, а от будинок був повністю дозволений. Про це повідомляє ТСН.

А от коли негода закінчилася, і сім'я вийшла з укриття, то собаки-спасителя вони не знайшли, вона просто зникла. І дорослі і діти сильно переживали і шукали свого пса. Майже два місяці родина разом з сусідами шукали Беллу, але безрезультатно. А коли все практично втратили надію, собака потрапила на камеру відеоспостереження супермаркету за 8 кілометрів від будинку. Псину забрали додому, відмили і вигодували, тепер вона знову зі своїми господарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дівчина підібрала на вулиці миле щеня, але той виявився давно зниклим диким звіром.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що волонтери врятували цуценя з незвичайною особливістю.

Також портал "Знай.ua" писав, що на світ народився унікальний щеня кольору вічної весни.