Важко повірити, що колись у житті Ілона Маска або Джеймса Кемерона не було багатомільйонних гонорарів, автомобілів, яхт і особняків. Проте їм довелося пройти безліч випробувань, перш ніж домогтися сьогоднішнього успіху.

Після прем'єри культового "Титаніка" життя режисера і сценариста Джеймса Кемерона розділилося на "до" і "після". У 90-х його фінансове становище було жахливим. Режисерові навіть доводилося ночувати в власній машині.

Але незважаючи на це, Джеймс не переставав творити. Тоді він написав сценарій до "Термінатору", ще не підозрюючи який успіх очікує франшизу. Можливо, він б не продавав сценарій починаючому продюсеру Гейл Енн Херду всього за долар.

У 2018 році Forbes оцінив статок глави "Tesla" і "SpaceX" Ілона Маска 22,5 млрд доларів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У 1995 році хулігани розбили вікна машини Маска, щоб вкрасти магнітолу. Тоді у майбутнього мільярдера не було грошей навіть на купівлю нового скла, не кажучи вже про послуги автомайстерні. Недовго думаючи, Ілон відправився на звалище. Саме там він шукав відсутні деталі, щоб полагодити свій автомобіль.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ілон Маск знову став батьком, вміє робити не тільки ракети.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ілон Маск в одну мить обрушив ціну на акції Tesla.

Також портал Знай.uа писав, що Ілон Маск вимагає відмовитися від карантину, користувачі нагадали творцеві Tesla всі його "косяки".