Російського бізнесмена і власника великих вугільних підприємств знайдено мертвим.

Мільярдер Дмитро Босов наклав на себе руки. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

Як стало відомо, поліція виїжджала на виклик, пов'язаний з самогубством в підмосковне селище Усово, де жив Дмитро Босо. За словами джерела, Босов наклав на себе руки в ніч на 6 травня.

Наразі офіційного підтвердження цій інформації нема. Відповідно, невідомо, що стало причиною самогубства мільярдера.

Що відомо про Дмитра Босова

Дмитро Босов - найбільший акціонер і голова ради директорів групи Аллтек, власник компаній "Сібантраціт" і "Востокуголь".

На початку квітня Босов звільнив свого бізнес-партнера по компанії "Східвугілля" і члена ради директорів "Сібантраціт" Олександра Ісаєва.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Причиною звільнення Ісаєва і розірвання з ним взаємин назвали зловживання і розкрадання на ввірених йому ділянках робіт, поширення недостовірної інформації. Пізніше стало відомо, що Ісаєв також позбувся частки в "Востокугле". Після цього він подав позов про захист ділової репутації проти компаній Босова.

Дмитро Босов, фотоколаж og.ru
Дмитро Босов, фотоколаж og.ru

На початку травня стало відомо, що Босов інвестував в американську компанію Genius Fund Group, яка виробляє марихуану в Каліфорнії, де її вживання легалізовано з 2018 року. В кінці квітня щодо Босова і його бізнес-партнерів було подано позов про порушення трудового законодавства США, незаконне звільнення та маніпуляції з бухгалтерською звітністю Genius Fund Group.

Позивачем виступив ветеран спецназу США, колишній операційний директор компанії Френсіс Рачоппі, який стверджує, що керівництво компанії нераціонально розпоряджалося коштами інвесторів. В якості компенсації Рачоппі вимагає більше мільйона доларів.

У 2020 році Дмитро Босов вперше потрапив до списку Forbes зі статком понад 1,1 мільярда доларів.

Нині Босов займав 86 рядок у рейтингу найбагатших бізнесменів російського рейтингу Forbes.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лікар наклав на себе руки, коли дізнався, що заразився коронавірусом

Як повідомляв портал Знай.ua, заробітчанин наклав на себе руки на обсервації

Також Знай.ua писав, школяр зважився на самогубство, не впоравшись з уроками