Відомий український блогер Михайло Шнайдер розповів про те, як відома модель відклала свою кар'єру для того, щоб допомогти санітаркою в будинку пристарілих. Відповідний пост він опублікував у Facebook.

"Новини з паралельної Реальності. Британська топ-модель Гаррієт Роуз, яка співпрацювала з Dolce & Gabbana та іншими світовими брендами, призупинила кар'єру у фешн-бізнесі і пішла працювати санітаркою в будинок Престарілих", - розповів він.

Він розповів про те, що Гаррієт переселилася в будинок престарілих ще місяць тому і пишається тим, що ніхто з її підопічних не помер і не заразився COVID-19, хоча в багатьох інших аналогічних закладах ситуація склалася дуже складна.

"Сказати, що це було важко, було б Недостатньо. У буквальному сенсі кривавий піт і сльози, сотні годин практично без сну, але ми не здавалися, і воно того Варте" — написала дівчина на своїй сторінці в Соцмережах.

"І це дійсно гідний вчинок людини з великим серцем і доброю Душею. Респект тобі Гаррієт. Бережи Себе", - написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Новости из параллельной Реальности. Британская топ-модель Гарриет Роуз, сотрудничавшая с Dolce & Gabbana и другими...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 7 mei 2020

Раніше ми розповідали, як дружина принца Карла Філіпа, яка раніше була фотомоделлю, зараз пройшла медичні курсыі займається волонтерством. Принцеса Софія влаштувалася в одну з лікарень Стокгольма і допомагає хворим коронавірусом. Замість розкішних королівських убрань – простий лікарняний халат. Настільки сильні традиції скандинавських народів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, волонтерка Яна Зінкевич зайняла вагому посаду в Раді.

Як повідомляв Знай. ua, українці принизили медиків безкоштовної юшкою.

Також Знай. ua писав, що принцеса пішла працювати в саму гущу пандемії, щоб виконати громадянський обов'язок.