Спідня білизна – це завжди щось особисте, інтимне. Однак не всі регіони і держави згодні з цим. У деяких місцях навіть вводять певні законодавчі заборони на носіння певних видів спідньої білизни. Розглянемо топ-5 найдивніших і навіть дурних заборон, які вводилися в світі щодо бюстгальтерів, трусиків, купальників.
1. “Руйнування моральності”. У Мельбурні (не австралійському, а американському, штат Флорида) заборонили на пляжі носити стрінги. За “порушення моральності”, дівчину могли оштрафувати на $500 або навіть відправити в тюрму на 60 днів.
2. “Неісламський одяг”. Жінкам у Сомалі не можна носити бюстгальтери. Терористи з угруповання “Аль-Шабаб” можуть зупинити жінку на вулиці і перевірити, чи відповідає її одяг законами Шаріату. Якщо ні – могло послідувати покарання аж до смерті.

Нижня білизна, фото pixabay


3. “Щоб не списували!”. У північно-західних провінціях Китаю дівчатам забороняють носити бра. Причина досить дивна – студентки ховають у них шпаргалки. Причому китаянки успішно підтверджують стереотип про “копіювання” – ховати “шпори” таким способом стали тисячі студенток. Тому бра заборонено надягати на іспит.
4. “Традиції понад усе”. Королівство Свазіленд не дозволяє людям відмовитися від місцевих традицій на догоду “європеїзації”. Тому король постановив, щоб всі жінки носили довгі спідниці, і… заборонив носити труси! Покарання теж оригінальне. Якщо дівчину “застукав” патруль, з неї знімають труси і рвуть їх прямо на вулиці, навіть якщо навколо сотні людей.
5. “Купальник – тільки на пляжі!”. Гренада вирішила “повернути моральний вигляд”, наклавши обмеження на одяг. Якщо дівчина з'являється в купальнику поза пляжу, їй випишуть штраф на 270 доларів або відправлять до в'язниці на півроку. Також не можна носити шорти і джинси із заниженою талією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, їжу замовляли? Стриптизерки вміло підлаштувалися під коронавірус, гаряче відео.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, у Києві коронавірус "зняв" з пілонів гарячих танцівниць, чоловіки ридають.

Знай.uа писав, "Пацанка" після шоу зізналася у зґвалтуванні, аборті і проституції: "Вважала себе шматком м'яса".