Як відомо, у США твориться справжній хаос через трагічну загибель афроамериканця Джорджа Флойда, який помер від "руки" білого поліцейського. Однак, влада Міннеаполіса зробила офіційну заяву щодо жорстоких акцій протесту в країні. Про це повідомляє Telegram-канал Life Shot.

Протести в США, скріншот Life Shot

Так, місцева влада заявила, що всі хвилювання та заворушення на вулицях припинені. Також вони відправили вулицями патрулі військової техніки, в тому числі й спальними районами, а бійці Національної гвардії не без допомоги сили заганяли людей по домівках. Більше того, по тих, хто чинив опір наказу, відкривали вогонь гумовими кулями.

Протести в США, скріншот Life Shot

Однак, слід зазначити, що в інших містах Америки протести все так само не вщухають. Зокрема, вночі в Нью-Йорку учасники протесту спалили поліцейську вантажівку. У той же час, протестний рух вже вийшов за кордони США: акції солідарності пройшли також в Берліні та Торонто.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Протести в Берліні, скріншот Life Shot

Протести в Торонто, скріншот Life Shot

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Сполучених Штатах Америки почалися масові протести через загибель афроамериканця Джорджа Флойда.

Як повідомляв портал "Знай.ua", блогер показав кадри після погромів в США.

Також "Знай.ua" писав, що штаб-квартира CNN потрапила під приціл учасників акції протесту.