Батьки, дізнавшись про орієнтацію свого сина, зробили йому операцію на головному мозку, щоб "вилікувати" від гомосексуальності.

Гомосексуальна пара з Казахстану - Арман та Бекзат - зазнала переслідувань з боку найрідніших людей. Про це розповів один із хлопців - Арман, після того, як батьки Бекзат викрали його та примусово утримують.

Батьки Бекзата дізналися про його орієнтацію після того, як він одружився, та відреагували на зізнання агресивно. Вони заповзялись "лікувати" сина, кликали муллу, щоб той вигнав з нього джина, замикали його в будинку, били та залякували. А його партнера, Арман, вистежували й погрожували розправитися.

Кілька разів хлопцям вдавалося втекти від переслідувачів, але вони, маючи зв'язки серед силовиків, знаходили їх і повертали Бекзата додому.

Батьки називали свого сина "розумово відсталим" через вроджену гідроцефалію та наполягли, щоб йому зробили операцію на мозку, оскільки вважали, що його захворювання впливає на те, що він гей. Зрештою Бекзат погодився на операцію, щоб переконати батьків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Арман запевняє, що намагався розмовляти з ними, однак це не допомагало - вони обсипали хлопців образами та погрозами, а батько Бекзата пускав у хід кулаки.

Після операції хлопцям вдалося втекти до РФ, однак згодом Бекзат був змушений повернутися, щоб розібратися з документами. Тоді батьки викрали сина та продовжують утримувати його досі.

Арман звертався до правоохоронців, однак ті ігнорують його звернення, адже батьки мають там свої "блати".

Тому Арман закликає небайдужих людей допомогти йому та поширити інформацію про знущання над його партнером.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Туреччині закликають до вбивства геїв

Як повідомляв портал Знай.ua, у Мюнхені з'явились світлофори для гомосексуалістів

Також Знай.ua писав, одеський ЛГБТ-активіст обіймав перехожих