Унікальний випадок, який схожий більше на сюжет до якогось кінофільму, стався в Америці. Саме там місцева дівчина вийшла заміж за молодого хлопця та перетворилася на лесбіянку. І справа зовсім не в тому, що подружнє життя відбило у неї любов до чоловіків, а все через те, що її коханий сам перетворився на жінку.

Джерело: іноземне видання Daily Mail.

Тейлор Ванмальсен, 29-річна мешканка Мічигану, яка більшу частину свого життя була чоловіком. Ще з самого дитинства Тейлор весь цей час відчувала, що вона жінка, яка народилася в чоловічому тілі, але зважилася зробити перехід, лише бувши в шлюбі. Так, несподіване зізнання сталося на початку відносин, і Сара, кохана Тейлора, стала першою, хто дізнався "секрет" молодика.

Водночас Сара не розірвала стосунки та, подякувавши за чесність, продовжила зустрічатися з Тейлором. Згодом пара встигла одружитися, щоправда, все частіше дівчина почала помічати, що життя в чоловічому тілі заподіює її коханому все більше болю. А відтак, дійшла висновку, що Тейлора зможе зробити щасливим тільки перехід.

Сара і Тейлор на початку відносин

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Психотерапевт допоміг мені подолати тривогу, а також я попрацювала над тим, як [наш шлюб] буде виглядати після "трансформації", - зізнається Сара.

Це виявилося не так вже й просто: на психотерапію у Сари пішло вісім місяців. Як тільки дівчині вдалося обдумати свої стосунки з коханим і прийняти його сутність, вона запропонувала чоловікові нарешті почати трансформацію.

У 2018 році Тейлор приступила до справи: їй хірургічним шляхом видалили кадик і зробили операцію по переміщенню лобової кістки, щоб обличчя виглядало більш жіночним. Після цього дівчині вставили в губи філери і збільшили груди.

Сара і Тейлор після трансформації

Перехід Тейлор не завадив подружжю мати дітей, адже операцію на геніталіях вона ще не зробила. Зараз пара виховує маленьку Валері, якій виповниться два роки в жовтні 2020 го.

"Зараз я стаю справжньою Тейлор, я вирішила залишити своє ім'я, яке я ненавиділа, коли була хлопцем. Іронічно, але люди завжди говорили, що воно звучить як дівчаче", - зізналася Тейлор.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Корчинський у прямому ефірі намочив ЛГБТ-активіста з АТО, а потім накинувся з довгим предметом

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада виступила проти криміналізації злочинів стосовно ЛГБТ.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні відкрився перший у світі інтерактивний музей прийняття ЛГБТ.