Зараз в Інтернеті швидко розходиться фотографія медсестри, яка перебувала в лікарні Аль-Рум в момент вибуху в Бейруті. На фотографії зображена сама медсестра і видно наслідки події. Жінка на момент фото тримала трубку стаціонарного телефону біля вуха, так як необхідно було отримати допомогу. У місті було пошкоджено мобільний зв'язок та електричну мережу.

На руках вона тримає трьох немовлят. З її слів стало ясно, що під час вибуху вона знепритомніла прямо в пологовому відділенні і після пробудження вже несла дітей на руках. Фотографія була зроблена кореспондентом CNN, Білал Явіч опублікував її на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Медсестра, фото: Facebook
Медсестра, фото: Facebook

Він повідомив, що подібне за 16 років роботи фоторепортером і безліч воєн — він ніколи не бачив. В результаті вибуху в цій лікарні загинуло чотири медсестри, дванадцять пацієнтів і двоє відвідувачів. Загальна кількість загиблих становить понад 100 осіб, постраждалих — понад 4 тисячі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, половина Бейрута зруйнована, іншу - паралізував колапс: влада мовчить. Ліванці починають висловлювати своє невдоволення через відсутність реакції уряду на потужний вибух у столиці.

Як повідомляв "Знай.ua", продовжував службу до останнього: у Бейруті християнського священика засипало уламками храму. На кадрах видно, як трясеться будівля храму, в приміщенні спочатку зникає світло, а потім лунає звук вибуху і починає руйнуватися стеля.

Знай.ua писав, названа причина гігантського вибуху в порту: кілька будинків злетіли на повітря, безліч загиблих.