Російський центральний телеканал “Россия 1” показав сюжет, у якому розповідається про урочисте відкриття біотуалету в одному із містечок Кіровської області.

Сюжет надзвичайно урочистий: журналістка взяла коментарі у звичайних людей, які розповіли, що до встановлення біотуалету усі ходили в кущі, під відкритим небом. Тепер же цей період завершився, у людей є туалет.

Апломб навколо цієї новини спровокував цілий ряд кумедних і іронічних реакцій від користувачів соціальних мереж. Люди сміялись, що Росія - країна космосу і оцього туалету, що ось нарешті Путін хоч якось допоміг росіянам.

А один з жартівників навіть назвав подію відкриття туалету "ривком з колін".

Загалом же навіть на центральному російському телебаченні трапляються новини про урочисте відкриття туалету то в одному місті, то в іншому. Наприклад, репортаж про відкриття туалету в школі у Орловській області був надзвичайно бучним: школа чекала санвузла більше 130 років, допоки не дочекалась його. Зробили невелику ванну кімнату за космічний бюджет, проте це не завадило відсвяткувати побудову цього об'єкта на центральному телебаченні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, раніше Путінське ТБ придумало свою версію ДТП з Єфремовим, син загиблого в повному шоці - "Що відбувається, мама..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Провал цензури на російському ТБ: в ефір потрапили секретні торпеди.

Також Знай.ua писав, що Україною керує гурток СС: пропагандисти показали рашизм головного мозку.