На ринку в провінції Гурма на сході Буркіна-Фасо в Західній Африці стався напад. Досі невстановлене угруповання увірвалася на ринок і здійснило стрілянину по натовпі, в результаті якої є поранені і загинуло не менше 20 осіб.

Читайте Знай в Google News!

Після цього вони зникли в невідомому напрямку. Також в Буркіна-Фасо раніше загинуло шестеро дітей від вибуху саморобної бомби. Ще четверо постраждали. Це сталося, коли діти пасли худобу на території осередку терористичного угруповання Нусрат Аль-Іслам, що має відношення до Аль-Каїди.

Групування, скріншот: Youtube
Групування, скріншот: Youtube

Представники Збройних сил Буркіна-Фасо були звинувачені у вбивствах мирних жителів, так як всі наявні докази свідчать про їх причетність до цих жорстоких вбивств. У місті Джибо було знайдено поховання з 180 тілами цивільних, які були вбиті в період з листопада минулого року по червень 2020.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, екс-противник Усика розповів про расизм і вбивство батька поліцією -" ми повинні діяти". Майкл Хантер, чемпіон США з боксу, учасник Олімпійських ігор і екссуперник українського боксера Олександра Усика, поділився сумною і персональною історією з минулого, яка ілюструє системний расизм і поліцейське свавілля в США.

Як повідомляв "Знай.ua", постраждала від насильства героїня документалки Netflix наклала на себе руки: "Вона так і не оговталася від цього".

Знай.ua писав, що азербайджанець начинив беззахисного чоловіка кулями і потрапив до рук поліції-відео жорстокого вбивства потрапило в мережу.