Принц Гаррі склав з себе королівські повноваження, і зараз живе разом з дружиною Меган Маркл в Санта-Барбарі. Однак під час перебування членом Королівської сім'ї, він був на весіллі свого брата – принца Вільяма і Кейт Міддлтон. На цьому весіллі він був шафером свого брата Вільяма, і ... змусив плакати його наречену на королівському весіллі!

За цією подією спостерігало близько 2 мільярдів людей по всій країні. На весіллі були присутні близько 300 гостей. Герцог саксеський взяв на себе роль шафера, і підготував сюрприз для молодят. Принц Гаррі виголосив настільки зворушливу промову, що вона потрясла до глибини душі всіх. Королівський писар повідомив, що Кейт Міддлтон настільки зворушилася, що просто розплакалася. Подруга нареченої-Челсі Деві "сором'язливо посміхнулася".

Писар не став передавати всю розмову, проте розповів лише про найважливіші моменти. За його словами, принц Гаррі в розмові багато жартував, а потім почав "воркувати" по телефону з Кейт. Гаррі зображував свого брата, і називав Кейт"Бебікінс". Також Гаррі в промові сказав, що у принца Вільяма "не було романтичної кістки, поки він не зустрів Кейт".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Меган Маркл і принц Гаррі заплатили $15 млн російському банкіру заради нового життя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, принц Гаррі заступився за скривджену дружину, соцмережі можуть стати банкрутами: "криза правди".

Знай.uа писав, "Немає нічого страшнішого, ніж втратити дитину": Мілла Йовович неспроста поділилася фотографією з дочкою.