Весілля японської принцеси Мако відклали на невизначений термін через пандемію нової коронавірусної інфекції. У минулому її неодноразово переносили через фінансові суперечки та інші несприятливі для урочистостей обставини.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє Associated Press, про намір Мако одружитися зі своїм однокурсником Кеї Комуро стало відомо ще у травні 2017 року. Комуро був простолюдином, тому їхній шлюб означав, що принцеса позбавляється титулу. Заручини, призначені на липень того ж року, відбулися лише у вересні. Перша спроба зірвалася через руйнівну повінь на японському острові Кюсю.

Принцеса Мако, скріншот з відео
Принцеса Мако, скріншот з відео

Весілля планували зіграти у листопаді 2018 року, але цю дату також неодноразово переносили з різних причин. Японська преса стверджувала, що затримка пов'язана з фінансовим конфліктом між матір'ю Комуро і її колишнім нареченим, якому вона, за чутками, заборгувала кілька мільйонів єн.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У листопаді 2019 року наслідний принц Фуміхіто закликав родичів Комуро вирішити проблеми, які заважають зіграти весілля, і зажадав, щоб до лютого 2020 року принцеса публічно оголосила про свої шлюбні плани. Однак цей термін давно минув, а нову дату весілля так і не призначено. Цього разу - через пандемію коронавірусу.

Зараз Комуро навчається в Нью-Йорку і часто спілкується з Мако по відеозв'язку. Кажуть, що вони як і раніше планують одружитися і підтримують відносини дистанційно.

28-річна принцеса Мако є старшою донькою Фуміхіто, принца Акісіно і Кіко принцеси Акісіно, старшої племінниці імператора Нарухіто і імператриці Масако. Пара познайомилася у 2012 році, коли вони навчалися в Міжнародному християнському університеті в Токіо.

Наречений принцеси Мако Кей Комуро, скріншот з відео
Наречений принцеси Мако Кей Комуро, скріншот з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва розбурхала фантазію спокусливим образом: "Якби я була костюмом..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль вступила в бій з гуртом KAZKA: українців просять діяти якомога швидше

Також портал Знай.uа писав, що Мейхер показала таке, від чого перехоплює дух: "Відчуваю себе..." Прихильники Надії Мейхер були зворушені чуттєвим фото співачки.