Днями в Твіттері опублікували світлину Меган Маркл, зроблену ще в січні. На фото герцогиня Сассекська прийшла на закупи до продуктового магазину Whole Foods в Канаді, де вони з принцом Гаррі і їх сином Арчі жили до свого переїзду в США.

Читайте Знай в Google News!

Фотографія була зроблена відвідувачкою магазину, яка поділилася своїми враженнями про герцогині.

Меган підійшла до моєї подруги, у якої в рюкзаку-перенесенні сиділа дитина. Вона сказала: "Ваша дитина чарівна. У нас з вами однакові перенесення", - поділилася автор знімка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Вона додала, що Меган поводилася дуже скромно і здавалася дуже простою.

"Ви можете бачити її охоронця, який стояв позаду неї", - додала вона.

Як відомо, герцоги сассекські жили у Канаді з січня по березень — туди вони переїхали після того, як склали з себе королівські повноваження.

Зараз же подружжя влаштувалося в США, де нещодавно придбали власний особняк в місті Монтесіто недалеко від Санта-Барбари. Правда, там герцогів поки ще жодного разу не бачили — вони вважають за краще не потрапляти на очі стороннім і, схоже, практично не залишають територію свого будинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зневоднена Поклонська попрямувала в ООН через "блокаду" Криму, гряде катастрофа.

Як повідомляв "Знай.ua", президент пояснив необхідність "дружби" з Путіним: "А знаєте чому?"

Знай.ua писав, у Лукашенка переклали відповідальність за " величезний збиток" на Україну: "Суперечить сама собі"