Для щастя не буває "занадто пізно" або невідповідного віку. До редакції інтернет-видання Cikavopro прийшов лист від чоловіка. У свої 60 років, проживши з дружиною довге сімейне життя і виростивши сина, він хоче розлучитися і одружитися на сусідці. Він просить поради у громадськості, як краще вирішити цю ситуацію. Але за його листом складається враження, що для себе він вже все вирішив. А ви б зважилися?

З тих пір, як син покинув батьківське гніздо, в будинку стало тихо і сумно. Стало зрозуміло, що виховання кровиночки — єдине, на чому тримався шлюб. А тепер не залишилося нічого, що б тягнуло вікових подружжя один до одного. Щоб привнести в життя хоч якісь фарби, чоловік запропонував дружині переїхати в село, але та відмовилася. Адже вона, як висловився чоловік, "міська мадам". Тоді виникла ідея купити дачу. Купити. Але займатися нею дружина не стала - все літо пролежала на дивані, дивлячись серіали. Діяльний і життєрадісний по натурі, автор листа почав від цього втомлюватися. В одне літо вони поїхали на дачу разом, але їй швидко набридло, і вона попросилася в місто. Здається, від перспективи провести літо окремо, обидва зітхнули з полегшенням. Домовилися приїжджати один до одного, але дружина не стала — чоловіка на дачі відвідували тільки друзі.

По сусідству жила жінка, трохи за 50. І наш герой закохався. Все більше часу йому хотілося проводити з нею, все менше він чекав дружину. Однак жінка дала йому зрозуміти, що одружені чоловіки її не цікавлять. Дружити. Вона заходила в гості, приносила їжу і тікала.

В один вечір дружина пообіцяла, що приїде. Чоловік купив вина, накрив стіл, прибрався, але дружина не приїхала. Тоді він вирішив запросити сусідку до себе. Вона залишилася на ніч і з тих пір почався їх роман.

Вже осінь, але в міську свою квартиру чоловік так і не повернувся. Відносини з сусідкою поки не афішує — боїться, що її все "заклюють" як розлучницю. Ось і питання, чи зобов'язана людина доживати століття з нелюбимою жінкою "просто заради сім'ї", або навіть в похилих роках слід боротися за своє право на щастя?

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.ua" у Карпатах грибники натрапили на дуже завзятого захисника власної території. Маленьке оленя старанно захищало власні кордони і Буцалося ще молодими ріжками.

Також, " Знай.ua" писав, що у Харкові на околиці міста на місцевому звалищі в районі Рогані було помічено навалу лелек.