Усі шанувальники британської королівської родини добре знають які на вигляд каблучки на заручини мають принцеса Діана, Кейт Міддлтон або Меган Маркл. Тема королівських коштовностей завжди має інтерес: родина володіє неймовірно рідкісними і прекрасними зразками дорогоцінного каміння або ж прикрас. При дворі працюють ювеліри, які можуть освіжити “старомодні” моделі або ж створити абсолютно унікальну річ. За усім цим розмаїттям шлюбні каблучки залишаються ніби осторонь: вони не прикрашені камінням, маленької акуратної форми. Однак жінки королівської родини мают спільне походження.

Читайте Знай в Google News!

Про британську традицію розповідає видання Hello!

Меган Маркл і Кейт Міддлтон, фото: gettyimages
Меган Маркл і Кейт Міддлтон, фото: gettyimages

Насправді ці каблучки зроблено з уельського золота. Це золото, яке отримало свою назву через те, що його добувають саме в Уельсі, вважається одним із найдорогоцінніших металів. Відомо, що королева володіє близько 37 кг цього золота - його дарували інституції Британії чи Уельсу. Відомо, що доньки королеви мають каблучки з цього золота. Хоча офіційно повідомлялося щодо каблучок Кейт Міддлтон і Меган Маркл - що вони також із уельського золота - точно невідомо шахту, з якої їх було викувано.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дядько Кейт Міддлтон не стримався через поведінку Меган Маркл і Гаррі.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл і Гаррі відмовилися відвідати монаршу сім'ю, серце Єлизавети II розбите.

Також Знай. ua писав, що Принцеса Беатріс наплювала на карантин, маска не підходить під коротку спідницю і високі підбори.