Помічники королеви Єлизавети II готуються до повернення принца Гаррі додому. Королева має намір його вилаяти. веліли підготувати котедж "Фрогмор", але Меган не згадувалася. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє видання The Sun.

Читайте Знай в Google News!

Новини про візит прийшли після того, як Гаррі передав "істотну суму" для оплати оренди та оплати рахунку за ремонт свого будинку у Великобританії, який фінансується платниками податків у розмірі 2,4 мільйона фунтів стерлінгів.

Маркл і Гаррі, фото: Іnstagram
Маркл і Гаррі, фото: Іnstagram

На цьому тижні королева повернулася до роботи у Віндзорі і могла поговорити з онуком віч-на-віч на території замку. Це сталося після того, як палацові інсайдери попередили, що Гаррі "переступив межу", коли говорив про політику США.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Джерело повідомило The Sun: "Персоналу Віндзора було наказано підготуватися до того, що Гаррі може повернутися. "Їм кажуть, що це може статися протягом декількох тижнів, але Ім'я Меган не згадується.

" тут є про що говорити - не тільки про його політичні заяви, а й про його візову ситуацію в США. "Незважаючи на те, що йому доведеться ізолюватися на два тижні, маєток досить великий для розмов на соціальній дистанції".

Принц Філіп принц Гаррі та Меган Маркл, фото Getty Images
Принц Філіп принц Гаррі та Меган Маркл, фото Getty Images


Тим часом, герцог і герцогиня Сассекські приєдналися до подкасту "Підліткова терапія" з нагоди Всесвітнього дня психічного здоров'я, випуск якого запланований на суботу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дядько Кейт Міддлтон не стримався через поведінку Меган Маркл і Гаррі.

Як повідомляв Знай. ua, "колишній" Меган Маркл сховався від світу з закритим ротом, герцогиню вже не дістати.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл і Гаррі відмовилися відвідати монаршу сім'ю, серце Єлизавети II розбите.