94-річна королева Британії Єлизавета II останні сім місяців проводила публічні заходи лише в своїх резиденціях, тоді як зараз, в четвер, з'явилася на публіці навіть без маски. Разом зі своїм онуком, герцогом Кембриджським Вільямом, вона відвідала військову лабораторію Портон-Дау, де зустрілася з її співробітниками. Про це повідомляє видання BBC News.

Читайте Знай в Google News!

Ця лабораторію займається вивченням бойових отруйних речовин, тому зіграла ключову роль у розслідуванні отруєння колишнього офіцера російської розвідки Сергія Скрипаля та його доньки два роки тому. Під час Королівського візиту, де королева з герцогом зустрілася зі співробітниками, які одними з перших контактували зі Скрипалями під час отруєння і визначили, що вони отруєні речовиною групи "Новачок", були введені додаткові заходи безпеки. Родичі приїхали окремо, а тих, хто з ними спілкувався, протестували на коронавірус. І дотримувалася соціальна дистанція з відстанню в два метри.

Однак королеву розкритикували в організації Republic, так як зараз британське законодавство вимагає надягати маски в громадському транспорті, магазинах і церквах. Поза резиденцією Єлизавета II з'являлася Востаннє 9 березня, коли брала участь на службі з нагоди Дня Співдружності.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

А під час візиту в Портон-Даун їй з принцом Вільямом продемонстрували зброю, що використовується в операціях контррозвідки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, королева Єлизавета II готується вилаяти принца Гаррі вдома в палаці, про Меган ні слова.

Як повідомляв "Знай.ua", роз'їхалися по різних замках: королева Єлизавета II більше не буде жити зі своїм чоловіком.

Знай.ua писав, обручки Єлизавети II, принцеси Діани, Кейт Міддлтон і Меган Маркл мають несподіваний загальний секрет: що приховує королівська сім'я