У селищі Нагірне Пушкінського району російська компанія "Мортадель" випускала ковбасу з ДНК людини.

Про це повідомляють РосЗМІ.

Згідно з інформацією, людські сліди знайшли в "Королівській" ковбасі та зернистому сервелаті. Зразки взяли на території виробництва.

Відначається, що аналіз продукту провели за правилами ідентифікації сировинного складу з використанням спеціальної тест-системи.

Популярні новини зараз
Пенсія буде доступна лише одиницям: нові вимоги до мінімального стажу Російський терор ракетами та дронами: українців попередили про важку осінь та зиму Новий предмет у школах обурив батьків: не довіряють вчителям Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року
Показати ще

Причини присутності слідів ДНК у ковбасі поки невідомі.

До речі, компанія "Мортадель" входить у двадцятку провідних м'ясопереробних заводів у країні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", мережу шокувало фото ковбаси "з щурятинкою" від виробника м'ясних продуктів із Тернополя.