Вчені довели, що оргазм виключно добре впливає на організм. Про те, що секс дає жіночому організму і чому ним потрібно займатися частіше читайте в матеріалі Clutch.

Проганяє депресію

Щоб прогнати зі свого життя осінню депресію досить частіше отримувати оргазм. Нервові закінчення дають вихід гормону радості і насолоди — дофаміну. За допомогою оргазму можна не лише підняти настрій, але і запобігти діабету.

Зніме зубний біль і не тільки

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Оргазм послаблює або усуває деякі види болю. Звичайно, зуби він тобі не вилікує, але цілком може допомогти впоратися з болем перед походом до зубного лікаря. Одним словом, можна використовувати цю функцію, але не варто забувати про своєчасний похід до фахівця.

Тренує серцевий м'яз

Задоволення, яке відчуває жінка під час оргазму, позитивно позначається на роботі серцево-судинної системи. Якщо є проблеми з кровообігом, то секс допоможе впоратися з порушеннями. Звичайно, це не говорить про те, що потрібно повністю забути про похід до кардіолога. Оргазм лише допоможе поліпшити роботу серцевого м'язу і кровоносної системи.

Чим більше оргазмів, тим сильніший імунітет

Імунітет просто обожнює оргазм. Чим більше ти отримуєш задоволення, тим сильніша твоя імунна система, а відповідно менше інфекцій прагнуть проникнути в твій організм. Чоловіки і жінки, у яких є регулярний секс, менше хворіють і виглядають здоровішими. Крім того, під час хорошого сексу легені працюють набагато краще, а це наповнює організм киснем і допомагає дихальній системі краще працювати.

Нагадаємо, вчені порівняли уявлення американців і британців про сексуальні активності оточуючих і прийшли до несподіваних висновків.

Раніше Знай.ua повідомляв, 7 найбільш небезпечних міфів про контрацепцію, у які давно пора перестати вірити.

Також Знай.ua писав, психотерапевт з США Сара Купер розповіла про те, як негативно може позначитися на організмі людини тривале утримання від статевої близькості.