Саме вправи Кегеля вважаються ключем до посилення сексуального потягу і допомагають швидше досягти оргазму. Дізнайся з матеріалу Clutch про те, як зробити свій секс кращим.

Як виконувати комплекс вправ в домашніх умовах

При виконанні вправ Кегеля уникай напруги інших груп м'язів – сідниць, стегон або черевної порожнини. При кожному підході до вправ потрібно дихати і ні в якому разі не затримувати дихання.

Вправа "Скорочення"

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ритмічно скорочуй м'язи тазового дна протягом 5 секунд, потім розслаб їх і відпочивай 5 секунд. Зроби 3-5 підходи по 10 повторень. Поступово збільшуй тривалість часу утримання м'язів до 10 секунд.

Вправа "Утримання"

Скороти м'язи тазового дна на 5-10 секунд, а потім розслаб. Повторюй 10 разів чотири рази в день і поступово збільшуй кількість повторень до 50 чотири рази на день.

Вправа "Хвилі"

Для цієї вправи тобі потрібно скорочувати м'язи піхви, потім ануса, і в такому ж порядку їх розслабляти. Скорочення можуть досягати тривалості 10-20 секунд.

Вправа "Позиціонування"

Це вправи дуже ефективно для вагітних жінок. Розслабся, затримай подих, потім трохи потужься, як при спорожненні. Також лікарі рекомендують поєднувати цю вправу з дихальною гімнастикою.

Вправа "Ліфт"

Починай напружувати м'язи тазового дна і збільшуй силу напруги, як при підйомі ліфта, сильніше та сильніше. Коли досягнеш найвищого поверху, плавно розслаблюй м'язи, роблячи паузу на кожному поверсі і уявляючи, що ліфт повертається назад на перший поверх.

Нагадаємо, заняття коханням взимку може перетворитися на справжні тортури для чоловіка. Представникам сильної статі у холодну пору року слід готуватися до більш тривалих статевих актів і скорочення розміру чоловічого достоїнства.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, медики знайшли виправдання постільним невдачам.

Також "Знай.ua" писав, психотерапевти прийшли до висновку, що багато міжусобиць можна поправити за допомогою всього одного слова.