Вчені закликали жінок займатися йогою. Дослідження показало, що у тих жінок, які займаються цим видом спорту покращується статеве життя. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Щоб отримувати задоволення під час сексу потрібно тренувати м'язи тазу і гнучкість.

Експерти, що представляють ряд наукових організацій Індії і США, прийшли до висновку, що захоплення йогою, в числі іншого, дозволяє жінкам отримувати більше задоволення під час сексу. Вчені відзначають, що до цих громадськість не розуміла весь спектр позитивного воздествия занять його для організму.

Як повідомляється, фахівці попросили 40 жінок займатися йогою протягом 12 тижнів і протягом цього періоду повідомляти вченим про своє сексуальне життя. При цьому враховувалися такі фактори, як ступінь сексуального потягу, сила оргазму і в цілому ступінь задоволеності статевими актами. Як виявилося, три чверті жінок після занять йогою відчули, що їх статеве життя змінилося по більшості з цих критеріїв.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Вчені впевнені, отримані результати можуть пояснюватися не тільки психологічним впливом йоги на людину: деякі вправи дозволяють розвинути м'язи тазу і благотворно позначитися на кровообігу, що, в свою чергу, може бути корисно і в інтимній сфері. Також йога дозволяє жінці стати більш гнучкою і, як наслідок, комфортніше відчувати себе в улюблених позах для сексу.

Такі вправи, як "кобра", "трикутна поза" і "широка нога", гарантують поліпшення оргазму і тривалість статевого акту. Кожну вправу можна робити по 3 хвилини і більше на день.

Нагадаємо, дослідницька робота, проведена Журналом сексуальної медицини, вивчила вплив марихуани на частоту сексу у людини.

Раніше Знай.ua повідомляв, клініки фертильності виявили, що кількість рухомих сперматозоїдів або "плавців" в чоловічих зразках знизилася на 1,8% в рік.

Також Знай.ua писав, топ неіснуючих хвороб, які лікують гінекологи.