Жінка протягом десяти років щодня відвідувала солярій. Про те, якими страшними наслідками це обернулося для неї, читайте в матеріалі Clutch.

34-річна мама Керрі Доулс з США дуже любила засмагати. З 17-ти років вона намагалася зазирнути в солярій при будь-якій зручній можливості. Кері також майже не користувалася сонцезахисними кремами.

Результат не змусив себе чекати — у 26 років їй поставили діагноз "рак шкіри".

Базальноклітинна карцинома — це найбільш популярний різновид пухлини шкіри, яка зустрічається у любителів довго засмагати. Хвороба починається з маленької родимки, яка поступово перетворюється в найпідступніший і найсмертоносніший вид раку.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Дивовижно, але дівчина виявилася досить безвідповідальною і легковажною. Керрі настільки не розуміла всіх масштабів події, що перенесла операцію по видаленню злоякісної пухлини заради того, щоб провести весілля.

У підсумку Керрі зробили цілих шість операцій, щоб позбавити її від цього смертельного захворювання. У результаті всіх втручань, на її обличчі утворився отвір. Щоб якимось чином усунути цей жахливий дефект, хірурги стали накладати спеціальні скоби, якими можна було б "зшити" діру. Це призвело до страшних наслідків - лицьового паралічу і хронічних головних болів. Керрі довелося пройти через операцію по відновленню лицьових нервів і взяти курс препаратів від головного болю.

Тепер, на своєму прикладі, Керрі Доулс розповідає всім друзям і знайомим про шкоду солярію та тривалого перебування на сонці. Сподіваємося, що для тебе ця історія теж стане своєрідним уроком.

Нагадаємо, британський лікар винайшла "мейкап", який захистить від кислотних опіків.

Раніше Знай.ua повідомляв, не завжди дорожче - значить якісніше і корисніше. Ці нібито здорові продукти можуть завдати огранизму непоправної шкоди.

Також Знай.ua писав, несподівані симптоми проявилися у 42-річного жителя Саудівської Аравії, якому був поставлений діагноз неходжкінської лімфоми — різновиди раку, який починається в лімфоцитах.