Ці продукти не тільки смачні, але і можуть дійсно допомогти впоратися з стрессом. Запастайтесь ними перед важливими подіями. Про це передає Clutch.

Банани

Банани багаті на калій, який може врегулювати кров'яний тиск. Вони також можуть врятувати від печії і вирівняти рівень цукру в крові.

Чорний чай

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вчені довели, що люди, які випивають чотири чашки чаю в день менше піддаються стресам, ніж ті, хто не любить цей напій. Можливо, все завдяки кофеїну, який заряджає бадьорістю і гарним настроєм.

Лосось

Жирна кислота Омега-3 робить лосось просто незамінним продуктом у щоденному раціоні, який покращує роботу головного мозку. Велика кількість Омега-3 міститься також і у насінні льону.

Цільнозерновий хліб

Його можна використовувати в якості основи під різні бутерброди якщо тобі не подобається звичайний хліб. Ще в ньому містяться складні вуглеводи, які піднімають настрій і заряджають позитивом на весь день. Те ж саме можна сказати і про більшість каш.

Куряча грудка

Ця частина курки вважається корисною через великий вміст білку і малу кількість жиру. Крім усього іншого, вона містить у собі триптофан — речовину, яка допоможе тобі подолати стрес. Триптофан також можна знайти в бобових, зокрема — арахісі. Тому, якщо не боїшся зайвих кілограм — арахісова паста може стати твоїм улюбленим продуктом при депресії.

Апельсиновий сік

В цьому напої міститься фолієва кислота, яка знімає дратівливість і допомагає в боротьбі зі стресовими станами. Особливо важливо вживати апельсиновий сік в холодну пору року, адже вітамін С добре допомагає в боротьбі з хандрою.

Нагадаємо, надмірне захоплення гаджетами підвищує ризики виникнення короткозорості, надмірної ваги і раку у дітей.

Раніше Знай.ua повідомляв, топ-5 головних плюсів ранкових тренувань.

Також Знай.ua писав, як привчити дитину до правильного харчування.