При схудненні важливо контролювати не тільки те, що ти їси, але і те, що ти п'єш. Напої дуже важливі, особливо в холодну пору року, коли іноді так хочеться випити чогось зігріваючого. Швейцарські дієтологи розповіли про напої, які будуть корисні для вашої фігури, здоров'я і гаманця. Про це передає Clutch.

Зелений чай

В цьому напої міститься епігаллокатехін галлат, а це просто незамінний помічник для тих, хто бореться із зайвими кілограмами, адже він прискорює метаболізм і знижує апетит. Крім того, він допомагає у циркуляції крові по вашому організму і добре зігріває. Всього 2-4 чашки зеленого чаю можуть самостійно спалити 80 калорій на добу.

Ромашковий чай

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ромашковий чай допоможе при здутті живота, нудоті, діареї і нетравленні. Також він допоможе у зниженні вазі, розщеплюючи холестерин і жир.

Обліпиховий чай

Дешевий і популярний в Україні чай допоможе зменшити рівень холестерину в організмі і тригліцеридів в печінці. Це не тільки допоможе вам схуднути, але і змусити відчувати себе набагато краще.

Каркаде

Дослідження давно довело, що регулярне вживання цього червоного чаю, протягом 12 тижнів, знижує індекс маси тіла і відсоток жиру в тілі людини, що робить співвідношення об'єму талії і стегон більш красивим і виграшним.

Білий чай

Цей чай малопопулярний в Україні, а даремно, адже саме він містить найбільше нутрієнтів, якщо порівнювати його з зеленим або чорним чаєм. Також він багатий на антиоксиданти, які допоможуть очистити організм від токсинів.

Щоб досягти максимального результату в схудненні за допомогою цього напою, рекомендується на одну чайну ложку листя чаю додавати до напою кілька крапель лимонного соку і пів чайної ложки екстракту імбиру. Пити його треба регулярно, не менше 15 днів.

Нагадаємо, названо найефективніші дієти.

Раніше Знай.ua повідомляв, що чорний чай не гірше зеленого допомагає скинути зайві кілограми.

Також Знай.ua писав, вегетаріанка показала, як скинути 25 кг без особливих зусиль.