Новорічних свят залишилося чекати зовсім недовго, а вони принесуть з собою смачні застілля. Звичайно, ніхто не буде змушувати вас сідати на дієту в Новий рік, але якщо дотримуватися кількох правил, можна не почанити терміново худнути як тільки закінчитися магічна ніч. Про це передає Clutch.

Не забувай про продукти з "негативними калоріями"

Вони здатні нейтралізувати шкоду щедрого новорічного столу. Це можуть бути: лимон, апельсин, грейпфрут, капуста, морква, селера, приправи (перець, орегано, базилік, чебрець), яблука. Перекушуйте між ними прийомами їжі і додавайте у страви.

Першим ділом — білок

Щоб не переїдати під час свят починайте прийом їжі з никокалойрийного білка (курка, індичка, телятина). Після них переходьте на солодощі та алкоголь.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще
Спиртні напої дуже калорійні

Алкогольні напої не тільки шкідливі, але і калорійні. У новорічну ніч краще віддати перевагу вину і шампанського.

Приготуйте новорічні салати з варених або сирих овочів

Замінити ковбасу на відварну курку або телятину, а м'ясні страви додайте зелень. Так вони краще засвояться.

Відразу після прийому їжі випивайте чашку натурального зеленого чаю без цукру

Це правило забезпечить вам швидке спалювання калорій. Їжте багато фруктів, особливо улюблених мандаринів. Калорійні десерти краще замінити на желе або фруктові салати.

Скажіть "ні" майонезу!

Краще замініть його на натуральний йогурт без цукру. Буде смачніше і корисніше! Дієтологи радять приготувати домашній соус, перемішавши йогурт, гірчицю і спеції. Така заправка містить корисні лактобактерії і зміцнює імунітет.

Нагадаємо, щоб прийдешній рік був вдалим, а Жовта Земляна свиня принесла всім знакам Зодіаку більше радості і достатку, треба виконати декілька порад.

Раніше Знай.ua повідомляв, українцям підказали, що ідеально підійде в якості подарунка на новий рік вчителям.

Також Знай.ua писав, що медики попередили, який алкоголь найнебезпечніший в новорічну ніч.