Надмірне захоплення селфі може призвести до неврологічному захворювання.

Хірург-ортопед з Сан-Франциско Леві Харрісон (Levi Harrison) попереджає про постійні скарги на синдром зап'ястного каналу серед селфіманів, повідомляє Daily Mail.

Доктор вважає, що по мірі розширення доступу до технологій і додатків для редагування фотографій буде зростати кількість випадків захворювання, особливо серед молодих жінок і дівчаток-підлітків.

Тунельний синдром виникає при стисненні серединного нерва, що призводить до болю, поколювання або оніміння в районі зап'ястя. Даний нерв простягається від передпліччя до долоні руки і проходить через вузький прохід у зап'ясті, відомий як карпальний тунель.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Для запобігання розвитку синдрому професор Харрісон рекомендує тримати мобільний телефон у руці без перегину зап'ястя або використовувати селфи-палицю

Він також рекомендує вправи, що включають в себе обертання зап'ястя з відкритою долонею і закритим кулаком і розмахування рукою вперед-назад.

Але нав'язлива потреба зафіксувати ідеальне зображення в будь-який момент може викликати щось більше, ніж просто проблеми з зап'ястям.

Один з відвідувачів зоопарку вирішив зробити селфи з моржем і відправити знімки друзям через месенджер WeChat. Але після того, як китаєць кілька разів сфотографувався і зняв відео на тлі тварини, тварина накинулася на нього ззаду і потягло в басейн.

Рятувати чоловіка кинувся працівник зоопарку, який понад 10 років доглядав за моржем. Він стрибнув у басейн і спробував врятувати потопаючого. Однак результати його намірів виявилися невтішними: і зооробітник, і любитель селфи потонули.

Нагадаємо, крихітний імплантант прискорює загоєння травмованих нервів на руках, ногах і торсі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" фізичні вправи в окулярах віртуальної реальності збільшують витривалість і продуктивність тіла, а також підвищують поріг болю.

Також "Знай.uа" писав, що медики виявили мутації в генах, що призводить до появи рідкісного захворювання — синдрому Саула-Вільсона або дварфизма.