Ін'єкції етанолу через пряму кишку зменшують простату на третину і знімають тиск на сечовий міхур і пеніс.

Дослідники з Університетської лікарні Каракаса у Венесуелі виявили, що ін'єкція, для якої вони використовували голку довжиною 25 см, зменшує набряклість простати і дозволяє відмовитися від фармакологічного засобу лікування цієї недуги, повідомляє Daily Mail.

Справа в тому, що коли простата опухає, то чинить тиск на сечовий міхур, збільшуючи потребу в сечовипусканні, а також блокуючи його.

Це стан називається доброякісним розширенням простати і зачіпає залозу, що виробляє сперму, яка знаходиться в районі тазу між пенісом і сечовим міхуром.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За словами вчених, ін'єкція етанолу може бути ефективною нехірургічної альтернативою при лікуванні пацієнтів із збільшеною простатою.

Дослідники вже успішно протестували терапію на 60 чоловіків середнього віку шляхом введення дев'яти доз чистого спирту безпосередньо в їх простати через пряму кишечник. Їх простати зменшилася у середньому на 35 %.

Лікарі вважають, що це зниження зумовлене тим, що алкоголь вбиває небажані клітини і зменшує набряки.

Крім того, у чоловіків було на 48 % менше симптомів, що може включати труднощі з сечовипусканням і часті потреби в туалеті.

Серйозних побічних ефектів від уколу не було, в той час як деякі рекомендовані ліки можуть знизити сексуальний потяг чоловіків.

По словам вчених, ін'єкції алкоголю, схоже, дають хороші результати в "розблокувані" сечового міхура і поліпшення якості життя, і ці нові результати є чудовою новиною.

Нагадаємо, дослідники з Медичного коледжу імені Альберта Ейнштейна розробили інструмент діагностики, який передбачає розвиток метастаз при онкологиипредстательной залози.

Як повідомляв портал "Знай.uа" чоловіки, які страждають від запалення кишечника, в п'ять разів частіше хворіють на рак простати.

Також "Знай.uа" писав, як здорові клітини передміхурової залози перетворюються в ракові.